Tietoa mainoksista

Tällä sivulla kerromme tietoa Puhelinliittymät.neti-sivuston mainoksista, miten me tienaamme tuloja sivustolta, sekä miten mainokset vaikuttavat sinuun.

Miten Tienaamme

Puhelinliittymät.net on sitoutunut tarjoamaan lukijoilleen korkealaatuista ja luotettavaa tietoa puhelinliittymistä ja mobiilipalveluista. Jotta voimme ylläpitää sivustoamme ja tarjota ilmaista sisältöä, käytämme erilaisia tulojen hankkimisen keinoja:

  1. Google AdSense: Nämä ovat mainoksia, jotka näet sivustollamme. Kun käyttäjät klikkaavat näitä mainoksia, saamme pienen korvauksen.
  2. Affiliatemarkkinointi: Kun suosittelemme tuotetta tai palvelua ja ohjaamme sinut kyseisen tuotteen tai palvelun tarjoajan sivustolle, saatamme saada pienen komission, jos teet ostoksen tai rekisteröidyt palveluun.

Miten Affiliate Markkinointi Toimii

Affiliatemarkkinointi on yhteistyömuoto, jossa sivustot, kuten Puhelinliittymät.net, saavat palkkion ohjaamastaan liikenteestä tai myynnistä kumppanisivustoille. Kun napsautat affiliate-linkkiä sivustollamme ja teet ostoksen, saatamme saada pienen komission ilman lisäkustannuksia sinulle.


Sitoutumisemme Rehellisyyteen

Vaikka saamme komissiota joistakin suosituksistamme, haluamme korostaa, että affiliatemarkkinoinnin komissiot eivät vaikuta sivustomme sisältöön, arvosteluihin tai suosituksiin. Arvostelumme ja suosituksemme perustuvat puolueettomaan tutkimukseen ja henkilökohtaiseen kokemukseen.


Kiitos Tuestasi

Mainostulot auttavat meitä ylläpitämään sivustoamme ja tarjoamaan sinulle ajankohtaista ja luotettavaa tietoa. Haluamme kiittää kaikkia vierailijoitamme tuesta ja luottamuksesta. Jokainen klikkaus ja ostos affiliate-linkkiemme kautta auttaa meitä jatkamaan työtämme.


Muita Tärkeitä Tietoja

  • Läpinäkyvyys: Olemme sitoutuneet olemaan avoimia ja läpinäkyviä kaikissa toimissamme. Jos sinulla on kysyttävää mainostulostamme tai affiliatemarkkinoinnista, ota meihin yhteyttä.
  • Yksityisyys: Kunnioitamme käyttäjiemme yksityisyyttä. Vaikka käytämme seurantatekniikoita, kuten evästeitä, käytämme niitä vain parantaaksemme sivuston käyttökokemusta ja ymmärtääksemme käyttäjiemme tarpeita paremmin.

Toivottavasti tämä antaa selkeän kuvan siitä, miten mainostulot toimivat sivustollamme. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä.


Jussi Yli-Korhonen

Jussi Yli-Korhonen

Kiinnostunut puhelinliittymistä, talouden hoidosta ja markkinoinnista. Olen ylläpitänyt Puhelinliittymät.net-sivustoa vuodesta 2018 lähtien.

Sähköposti

Päivitetty: 2 helmikuun, 2024