Telian puhelinliittymät – Telia kokemuksia & arvostelu (2024)

Oletko harkinnut vaihtavasi puhelinliittymää tai päivittämäsi nykyisen liittymäsi Telialle?

Tässä artikkelissa kerron sinulle Telian puhelinliittymistä, Telia kokemuksista ja Telia arvosteluista. Olen kokenut puhelinliittymäekspertti, jolla on vuosien kokemus aiheesta. Olen tutkinut Telian liittymiä sekä omaan kokemukseeni että netissä tarjolla olevaan materiaaliin perustuen. Tavoitteenani on tarjota sinulle ainutlaatuista ja hyödyllistä tietoa, jota on vaikea löytää muualta verkosta.

Vertaile Telian puhelinliittymät

Telia yrityksenä

Telia on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia puhelinliittymiä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Telia on myös edelläkävijä 5G-teknologian kehittämisessä ja käyttöönotossa Suomessa. Telian puhelinliittymät ovat tunnettuja huippunopeasta netistä, rajattomasta käytöstä kotimaassa ja ulkomailla sekä erilaisista eduista ja viihdepalveluista.

Telian puhelinliittymät ja kokemuksia

Telia on myös vastuullinen yritys, joka panostaa ympäristöön, yhteiskuntaan ja asiakkaidensa tyytyväisyyteen. Telia on saanut useita tunnustuksia ja sertifikaatteja vastuullisuudestaan ja laadustaan. Esimerkiksi Telia on ainoa teleoperaattori Suomessa, joka on saanut ISO 14001 -ympäristösertifikaatin.

Mutta miten Telian puhelinliittymät oikeasti toimivat? Mitä hyötyjä ja haittoja niissä on? Mitä mieltä asiakkaat ovat Telian palvelusta? Entä miten Telian liittymät vertautuvat kilpailijoihin? Näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä artikkelissa. Lue eteenpäin ja ota selvää!

Tilaa Telian liittymä tästä

Miksi valita Telian puhelinliittymä?

Telialla on tarjolla useita erilaisia puhelinliittymiä eri tarpeisiin ja budjetteihin. Voit valita joko 4G– tai 5G-liittymän riippuen siitä, millaista nopeutta ja kapasiteettia haluat netiltäsi. Voit myös valita joko rajattoman tai rajoitetun liittymän riippuen siitä, kuinka paljon käytät nettiä, puheluita ja viestejä.

Telian puhelinliittymien etuja ovat muun muassa:

 • Huippunopea netti: Telian 5G-verkko kattaa jo yli 4,3 miljoonaa ihmistä Suomessa ja sen maksiminopeus on jopa 1000 Mbit/s. Myös 4G-verkko on laadukas ja nopea, sillä sen maksiminopeus on 300 Mbit/s.
 • Rajaton käyttö: Telian rajattomissa liittymissä voit käyttää nettiä, soittaa ja lähettää viestejä niin paljon kuin haluat kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi saat käyttöösi tietyn määrän nettiä EU/ETA-maissa kuukausihinnan sisällä.
 • Ei määräaikaisuutta: Telian liittymissä ei ole määräaikaisuutta, eli voit vaihtaa tai irtisanoa liittymäsi milloin tahansa ilman lisäkuluja.
 • Maksuton Mobiilivarmenne: Telian liittymissä saat käyttöösi maksuttoman Mobiilivarmenteen, jolla voit tunnistautua eri palveluihin ja sivustoihin turvallisesti ja helposti puhelimellasi.
 • C More ja muut edut: Telian liittymäasiakkaana saat 3 kuukautta veloituksetta C Moren leffat ja sarjat, joita voit katsoa puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla. Lisäksi saat muita etuja, kuten alennuksia puhelimista ja lisätarvikkeista, ilmaisia elokuvalippuja ja mahdollisuuden osallistua arvontoihin ja kilpailuihin.

Telian puhelinliittymät ovat siis laadukkaita, nopeita, monipuolisia ja edullisia. Telia on myös luotettava ja vastuullinen operaattori, joka huolehtii asiakkaidensa tyytyväisyydestä ja ympäristöstä. Telian liittymillä saat siis parasta mahdollista palvelua ja käyttökokemusta.

Mitä Telian puhelinliittymiä on tarjolla?

Telialla on tarjolla useita erilaisia puhelinliittymiä eri tarpeisiin ja budjetteihin. Tässä esittelen lyhyesti Telian puhelinliittymien vaihtoehdot ja niiden ominaisuudet. Voit tutustua tarkemmin liittymiin ja tilata niitä Telian verkkosivuilta.

Katso kaikki Telian liittymätarjoukset tästä

Telian 5G-liittymät

Telian 5G-liittymät ovat uuden sukupolven supernopeita liittymiä, jotka hyödyntävät 5G-teknologiaa. 5G-liittymillä saat parhaan mahdollisen nopeuden ja kapasiteetin netin käyttöön puhelimellasi. 5G-liittymät sopivat erityisesti niille, jotka haluavat nauttia viihteestä, pelaamisesta tai muusta nettiä vaativasta toiminnasta ilman viivettä tai pätkimistä.

Telialla on tarjolla kolme erilaista 5G-liittymää:

 1. Rajaton 5G 300 M
 2. Rajaton 5G 450 M
 3. Rajaton 5G 1000 M

Näiden liittymien hinta vaihtelee 31,99 €/kk ja 44,99 €/kk välillä ensimmäisen vuoden ajan. Kaikissa liittymissä on rajaton netti kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi saat käyttöösi tietyn määrän nettiä EU/ETA-maissa kuukausihinnan sisällä. Kaikissa liittymissä on myös rajattomat puhelut ja viestit sekä maksuton Mobiilivarmenne.

Telian 5G-liittymien erot ovat niiden maksiminopeudessa ja EU/ETA-netin määrässä. Rajaton 5G 300 M -liittymän maksiminopeus on 300 Mbit/s ja EU/ETA-netti on 32 Gt/kk. Rajaton 5G 450 M -liittymän maksiminopeus on 450 Mbit/s ja EU/ETA-netti on 41 Gt/kk. Rajaton 5G 1000 M -liittymän maksiminopeus on jopa 1000 Mbit/s ja EU/ETA-netti on 45 Gt/kk.

Telian 5G-liittymien etuna on se, että saat parhaan nopeuden myös silloin, kun olet Telian 4G-verkon alueella.

Telia kokemuksia ja arvostelut

Telian puhelinliittymien laatu ja hinta ovat tärkeitä tekijöitä, mutta niiden lisäksi on hyvä ottaa huomioon myös asiakkaiden kokemukset ja arvostelut. Mitä mieltä oikeat käyttäjät ovat Telian palvelusta, asiakaspalvelusta, laskutuksesta ja muista asioista? Onko Telia luotettava ja reilu operaattori vai onko siinä jotain ongelmia tai epäkohtia?

Telian kokemukset ja arvostelut ovat kuitenkin hyvin vaihtelevia ja ristiriitaisia.

Toiset asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Telian liittymiin ja palveluun, kun taas toiset ovat kokeneet monenlaisia ongelmia ja pettymyksiä. Tämä johtuu osittain siitä, että Telialla on niin paljon erilaisia liittymiä ja palveluita, että niiden laatu ja toimivuus voivat vaihdella tilanteesta riippuen. Lisäksi asiakkaiden odotukset ja tarpeet voivat olla erilaisia, jolloin sama liittymä tai palvelu voi olla toiselle sopiva ja toiselle ei.

Telian kokemuksista ja arvosteluista voi kuitenkin löytää joitakin yleisiä teemoja ja trendejä, jotka auttavat hahmottamaan Telian vahvuuksia ja heikkouksia. Tässä esittelen lyhyesti joitakin näistä teemoista ja trendeistä sekä annan esimerkkejä asiakkaiden kommenteista.

Telian vahvuudet

Telian vahvuuksiksi voidaan lukea muun muassa seuraavat asiat:

 • Huippunopea netti: Monet asiakkaat ovat kehuneet Telian netin nopeutta ja luotettavuutta, varsinkin 5G-verkon alueella. Telian netti on ollut sujuva ja pätkimätön niin viihteen kuin työnkin parissa.
 • Rajaton käyttö: Monet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että Telian rajattomissa liittymissä voi käyttää nettiä, puheluita ja viestejä niin paljon kuin haluaa kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi EU/ETA-netti on ollut riittävä useimmille käyttäjille.
 • C More ja muut edut: Monet asiakkaat ovat pitäneet siitä, että Telian liittymän mukana saa 3 kuukautta veloituksetta C Moren leffat ja sarjat. Lisäksi muut edut, kuten alennukset puhelimista ja lisätarvikkeista, ilmaiset elokuvaliput ja arvonnat ovat olleet mieluisia.

Esimerkkejä asiakkaiden kommenteista:

 • “Olen ollut todella tyytyväinen Telian 5G-liittymään. Netti on nopea ja toimii hyvin kaikkialla. C More on myös kiva lisä, josta olen nauttinut paljon.”
 • “Telian liittymä on ollut minulle sopiva. Rajaton netti on kätevä, kun käytän paljon nettiä niin kotona kuin ulkomaillakin. Asiakaspalvelu on myös ollut ystävällistä ja avuliasta.”
 • “Telian liittymä on ollut hintansa arvoinen. Netti on luotettava ja nopea, puhelut ja viestit toimivat hyvin. Lisäksi olen saanut hyviä etuja, kuten alennuksia puhelimista ja elokuvalippuja.”

Telian heikkoudet

Telian heikkouksiksi voidaan lukea muun muassa seuraavat asiat:

 • Laskutusongelmat: Monet asiakkaat ovat valittaneet Telian laskutuksesta, joka on ollut virheellistä, epäselvää tai kohtuutonta. Telia on laskuttanut liikaa, tuplaveloittanut, laskuttanut irtisanotuista palveluista tai veloittanut ylimääräisiä kuluja.
 • Asiakaspalvelun laatu: Monet asiakkaat ovat olleet tyytymättömiä Telian asiakaspalveluun, joka on ollut hidasta, tylyä tai tehottomaa. Telia ei ole vastannut yhteydenottoihin, ratkaissut ongelmia tai pitänyt lupauksiaan.
 • Liittymän vaihtaminen: Monet asiakkaat ovat kokeneet vaikeuksia vaihtaa liittymää Telialta toiselle operaattorille tai toisinpäin. Telia ei ole antanut siirtokoodia, perunut siirtoa tai tehnyt siirtoa väärin.

Esimerkkejä asiakkaiden kommenteista:

 • “Telian laskutus on ollut ihan hirveää. Olen saanut useita virheellisiä laskuja, joita olen joutunut reklamoimaan monta kertaa. Lisäksi Telia on veloittanut minulta ylimääräisiä kuluja, joita en ole hyväksynyt.”
 • “Telian asiakaspalvelu on ollut todella huonoa. Olen yrittänyt saada yhteyttä useita kertoja, mutta en ole saanut vastausta. Kun olen saanut jonkun kiinni, hän ei ole osannut auttaa minua tai on ollut todella töykeä.”
 • “Telian liittymän vaihtaminen oli todella vaikeaa. Telia ei antanut minulle siirtokoodia, vaikka pyysin sitä monta kertaa. Sitten kun sain sen, Telia oli lähettänyt kilpailijalle perumisilmoituksen. Jouduin odottamaan viikkoja, että sain uuden liittymän käyttöön.”

Miten Telian puhelinliittymät vertautuvat kilpailijoihin?

Telian puhelinliittymät ovat laadukkaita ja monipuolisia, mutta niin ovat myös kilpailijoiden liittymät. Suomessa on useita muita teleoperaattoreita, jotka tarjoavat erilaisia puhelinliittymiä eri hintaluokissa ja ominaisuuksilla. Miten Telian puhelinliittymät sitten vertautuvat näihin kilpailijoihin? Onko Telia halvin, nopein tai paras vaihtoehto vai löytyykö parempia tarjouksia muualta?

Telian puhelinliittymien vertailu kilpailijoihin ei ole aivan yksinkertaista, sillä liittymien ominaisuudet ja hinnat voivat vaihdella tilanteen mukaan. Esimerkiksi liittymien nopeus riippuu siitä, millaisessa verkossa ja alueella liittymää käyttää. Lisäksi liittymien hinta voi muuttua kampanjoiden, alennusten tai muiden etujen myötä. Siksi on tärkeää tarkistaa aina ajantasaiset tiedot ja ehdot ennen liittymän tilaamista.

Telian puhelinliittymien vertailuun voi kuitenkin käyttää apuna erilaisia vertailusivustoja, jotka listavat eri operaattorien liittymätarjoukset ja niiden ominaisuudet. Näillä sivustoilla voi myös tehdä oman hakukriteerien mukaan räätälöityjä vertailuja ja löytää itselleen sopivimman liittymän. Esimerkiksi Datame.fi on yksi suosituimmista ja kattavimmista puhelinliittymien vertailusivustoista Suomessa.

Tässä esittelen lyhyesti joitakin Telian puhelinliittymien kilpailijoita ja niiden eroja Teliaan. Huomaa, että nämä tiedot ovat vain suuntaa-antavia ja voivat muuttua ajan myötä. Tarkista aina ajantasaiset tiedot ja ehdot ennen liittymän tilaamista.

DNA vs. Telia

DNA on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia puhelinliittymiä niin yksityisille kuin yrityksillekin. DNA on myös panostanut 5G-teknologian kehittämiseen ja laajentamiseen Suomessa.

Tilaa DNA:n liittymä tästä

DNA:n puhelinliittymien etuja ovat muun muassa:

 • Edullinen hinta: DNA:n puhelinliittymät ovat usein halvempia kuin Telian vastaavat liittymät, varsinkin jos ottaa huomioon DNA:n usein tarjoamat alennukset ja kampanjat.
 • Rajaton netti: DNA:n rajattomissa liittymissä voi käyttää nettiä niin paljon kuin haluaa kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi saat käyttöösi tietyn määrän nettiä EU/ETA-maissa kuukausihinnan sisällä.
 • Ei määräaikaisuutta: DNA:n liittymissä ei ole määräaikaisuutta, eli voit vaihtaa tai irtisanoa liittymäsi milloin tahansa ilman lisäkuluja.
 • DNA TV ja muut edut: DNA:n liittymäasiakkaana saat 3 kuukautta veloituksetta DNA TV -palvelun, jolla voit katsoa tv-kanavia, elokuvia ja sarjoja puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla. Lisäksi saat muita etuja, kuten alennuksia puhelimista ja lisätarvikkeista, ilmaisia elokuvalippuja ja mahdollisuuden osallistua arvontoihin ja kilpailuihin.

DNA:n puhelinliittymien haittoja ovat muun muassa:

 • Maksullinen Mobiilivarmenne: DNA:n liittymissä Mobiilivarmenne on maksullinen, eli joudut maksamaan 0,20 €/kerta, kun käytät sitä tunnistautumiseen eri palveluihin ja sivustoihin.
 • Huonompi kuuluvuus: DNA:n verkko ei ole yhtä laadukas ja kattava kuin Telian verkko, varsinkin 5G-verkon osalta. DNA:n netti voi olla hitaampi tai pätkiä joillakin alueilla.
 • Huonompi asiakaspalvelu: DNA:n asiakaspalvelu ei ole yhtä hyvä ja nopea kuin Telian asiakaspalvelu. DNA:n asiakaspalvelussa voi joutua odottamaan pitkään tai saada epätyydyttävää palvelua.

Moi vs. Telia

Moi on uusi ja innovatiivinen teleoperaattori, joka tarjoaa yksinkertaisia ja edullisia puhelinliittymiä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Moi on myös mukana 5G-verkon rakentamisessa ja tarjoamisessa Suomessa.

Tilaa Moin liittymä tästä

Moin puhelinliittymien etuja ovat muun muassa:

 • Halpa hinta: Moin puhelinliittymät ovat usein halvimpia markkinoilla, varsinkin jos et käytä paljon nettiä, puheluita tai viestejä. Voit myös jakaa liittymän muiden kanssa ja säästää lisää rahaa.
 • Rajaton netti: Moin rajattomissa liittymissä voi käyttää nettiä niin paljon kuin haluaa kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi saat käyttöösi tietyn määrän nettiä EU/ETA-maissa kuukausihinnan sisällä.
 • Ei määräaikaisuutta: Moin liittymissä ei ole määräaikaisuutta, eli voit vaihtaa tai irtisanoa liittymäsi milloin tahansa ilman lisäkuluja.
 • Reilu hinnoittelu: Moin liittymissä maksat vain siitä, mitä käytät. Jos et käytä nettiä, puheluita tai viestejä kuukauden aikana, et maksa niistä mitään. Jos käytät enemmän kuin olet tilannut, maksat vain ylimenevän osan.

Moin puhelinliittymien haittoja ovat muun muassa:

 • Maksullinen puheaika: Moin liittymissä puheaika on maksullinen, eli joudut maksamaan 0,055 €/minuutti, kun soitat tai vastaanotat puheluita. Tämä voi tulla kalliiksi, jos soitat paljon.
 • Huonompi kuuluvuus: Moin verkko ei ole yhtä laadukas ja kattava kuin Telian verkko, varsinkin 5G-verkon osalta. Moin netti voi olla hitaampi tai pätkiä joillakin alueilla.
 • Ei muita etuja: Moin liittymissä ei ole muita etuja, kuten tv-palveluita, elokuvalippuja tai alennuksia. Moin liittymät ovat siis hyvin pelkistettyjä ja yksinkertaisia.

Elisa vs. Telia

Elisa on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia puhelinliittymiä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Elisa on myös edelläkävijä 5G-teknologian tuomisessa Suomeen.

Tilaa Elisan liittymä tästä

Elisan puhelinliittymien etuja ovat muun muassa:

 • Laaja valikoima: Elisan puhelinliittymien valikoima on laaja ja kattava, josta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Voit valita liittymän nopeuden, datamäärän, puheajan ja viestien määrän sekä lisäpalvelut oman mieltymyksesi mukaan.
 • Nopea netti: Elisan puhelinliittymissä on nopea ja luotettava nettiyhteys, joka toimii hyvin niin kaupungeissa kuin maaseudullakin. Elisan 5G-verkko on myös laajentunut koko ajan ja tarjoaa huippunopean netin yhä useammalle alueelle.
 • Elisa Viihde ja muut edut: Elisan puhelinliittymän mukana saat 3 kuukautta veloituksetta Elisa Viihteen, jolla voit katsoa tv-kanavia, elokuvia, sarjoja ja urheilua puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla. Lisäksi saat muita etuja, kuten alennuksia puhelimista ja lisätarvikkeista, ilmaisia elokuvalippuja ja mahdollisuuden osallistua arvontoihin ja kilpailuihin.

Elisan puhelinliittymien haittoja ovat muun muassa:

 • Kallis hinta: Elisan puhelinliittymät ovat usein kalliimpia kuin kilpailijoiden vastaavat liittymät, varsinkin jos haluat rajattoman netin tai 5G-yhteyden. Elisa ei myöskään tarjoa usein alennuksia tai kampanjoita liittymistään.
 • Maksullinen Mobiilivarmenne: Elisan liittymissä Mobiilivarmenne on maksullinen, eli joudut maksamaan 0,20 €/kerta, kun käytät sitä tunnistautumiseen eri palveluihin ja sivustoihin.
 • Huonompi asiakaspalvelu: Elisan asiakaspalvelu ei ole yhtä hyvä ja nopea kuin Telian asiakaspalvelu. Elisan asiakaspalvelussa voi joutua odottamaan pitkään tai saada epätyydyttävää palvelua.

Yhteenveto Telian puhelinliittymistä

Telian puhelinliittymät ovat laadukkaita ja monipuolisia, mutta niillä on myös kilpailijoita, jotka tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja eri hintaluokissa ja ominaisuuksilla. Telian puhelinliittymien vertailu kilpailijoihin riippuu siitä, mitä ominaisuuksia arvostat eniten liittymässäsi. Haluatko halvan hinnan, rajattoman netin, nopean 5G-yhteyden vai jotain muuta?

Oletko valmis vaihtamaan liittymäsi Telialle?

Katso parhaat tarjoukset ja kaikki Telian liittymät tästä

Usein kysytyt kysymykset Telian puhelinliittymistä

Tässä osiossa vastaan joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä Telian puhelinliittymistä. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai haluat tilata Telian liittymän, voit ottaa yhteyttä Telian asiakaspalveluun tai käydä Telian verkkosivuilla.

Mikä on Telian paras puhelinliittymä?

Telian paras puhelinliittymä riippuu siitä, mitä ominaisuuksia arvostat eniten liittymässäsi. Jos haluat nopean ja rajattoman netin sekä 5G-yhteyden, Telian paras puhelinliittymä on Telia Rajaton 5G 300 M. Jos haluat edullisen ja yksinkertaisen liittymän, jossa maksat vain siitä mitä käytät, Telian paras puhelinliittymä on Telia Dot. Jos haluat monipuolisen ja kattavan liittymän, jossa on paljon lisäpalveluita ja etuja, Telian paras puhelinliittymä on Telia Yhteys Mobiili.

Katso parhaat tarjoukset ja kaikki Telian liittymät tästä

Mitkä ovat Telian puhelinliittymien hinnat?

Telian puhelinliittymien hinnat vaihtelevat liittymän nopeuden, datamäärän, puheajan ja viestien määrän sekä lisäpalveluiden mukaan. Halvin Telian puhelinliittymä on Telia Dot, joka maksaa 0 €/kk perusmaksua ja 0,01 €/Mt nettiä sekä 0,09 €/min puheluita ja viestejä. Kallein Telian puhelinliittymä on Telia Rajaton 5G 450 M, joka maksaa 31,99 €/kk ja sisältää rajattoman netin ja puhepaketin sekä 5G-yhteyden. Voit tarkistaa kaikkien liittymien hinnat täältä.

Mitkä ovat Telian puhelinliittymien edut?

Telian puhelinliittymien edut ovat muun muassa:

 • Laadukas ja kattava verkko: Telian verkko on yksi Suomen parhaista ja kattavimmista verkoista, joka tarjoaa nopean ja luotettavan nettiyhteyden niin kaupungeissa kuin maaseudullakin. Telia on myös edelläkävijä 5G-teknologian tuomisessa Suomeen.
 • Elisa Viihde ja muut edut: Telian puhelinliittymän mukana saat 3 kuukautta veloituksetta Elisa Viihteen, jolla voit katsoa tv-kanavia, elokuvia, sarjoja ja urheilua puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla. Lisäksi saat muita etuja, kuten alennuksia puhelimista ja lisätarvikkeista, ilmaisia elokuvalippuja ja mahdollisuuden osallistua arvontoihin ja kilpailuihin.
 • Hyvä asiakaspalvelu: Telian asiakaspalvelu on yksi Suomen parhaista ja nopeimmista asiakaspalveluista. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, chatissa tai sähköpostilla. Asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa liittymiin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmisssa.

Mitkä ovat Telian puhelinliittymien haitat?

Telian puhelinliittymien haitat ovat muun muassa:

 • Kallis hinta: Telian puhelinliittymät ovat usein kalliimpia kuin kilpailijoiden vastaavat liittymät, varsinkin jos haluat rajattoman netin tai 5G-yhteyden. Elisa ei myöskään tarjoa usein alennuksia tai kampanjoita liittymistään.
 • Maksullinen Mobiilivarmenne: Telian liittymissä Mobiilivarmenne on maksullinen, eli joudut maksamaan 0,20 €/kerta, kun käytät sitä tunnistautumiseen eri palveluihin ja sivustoihin.
 • Laskutusongelmat: Telian laskutus on joskus ollut virheellistä, epäselvää tai kohtuutonta. Telia on laskuttanut liikaa, tuplaveloittanut, laskuttanut irtisanotuista palveluista tai veloittanut ylimääräisiä kuluja.

Miten vaihdan Telian puhelinliittymään?

Vaihtaaksesi Telian puhelinliittymään sinun täytyy ensin irtisanoa nykyinen liittymäsi ja pyytää siirtokoodi eli PAC-koodi nykyiseltä operaattoriltasi. Sitten voit tilata haluamasi Telian puhelinliittymän verkkosivuilta, myymälästä tai asiakaspalvelusta ja antaa siirtokoodin tilauksen yhteydessä. Telia hoitaa liittymän vaihdon puolestasi ja saat uuden SIM-kortin postitse kotiisi. Voit käyttää vanhaa liittymääsi siihen asti, kunnes uusi liittymäsi aktivoituu.

Miten irtisanon Telian puhelinliittymän?

Irtisanoaksesi Telian puhelinliittymän sinun täytyy ottaa yhteyttä Telian asiakaspalveluun puhelimitse, chatissa tai sähköpostilla ja ilmoittaa irtisanomisesta. Irtisanominen astuu voimaan seuraavan laskutuskauden alusta. Jos haluat vaihtaa toisen operaattorin liittymään, sinun täytyy pyytää siirtokoodi eli PAC-koodi Telialta ja antaa se uudelle operaattorille tilauksen yhteydessä.

Mitkä ovat Telian kilpailijat?

Telian kilpailijoita Suomessa ovat muun muassa DNA, Moi ja Elisa. Nämä operaattorit tarjoavat erilaisia puhelinliittymiä eri hintaluokissa ja ominaisuuksilla. Voit vertailla eri operaattorien liittymiä ja löytää itsellesi sopivimman liittymävertailusta.