Parhaat yrityspuhelinliittymät (2024)

Yrityksen puhelinliittymä on yksi tärkeimmistä työkaluista, joilla pidetään yhteyttä asiakkaisiin, kumppaneihin ja työntekijöihin.

vertaile yritysliittymät

Puhelinliittymän valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten hinta, nopeus, kuuluvuus ja palvelut. Tässä artikkelissa kerromme, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun etsit parasta yritysliittymää ja esittelemme muutamia suosittuja vaihtoehtoja eri operaattoreilta.

Vertaile yritysliittymät ja löydä paras liittymä yritykselle

Vertailimme Telian, Elisan ja DNA:n yritysliittymät. Löydä paras yritysliittymä tästä taulukosta:

OperaattoriLiittymäNopeusDataPuhelut ja viestitHintaTilaa nyt
DNADNA Business Rajaton 4G 300M300 Mbit/sRajaton kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. 32,1 Gt EU-dataa/kk.Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä.23,50 €/kk/24 kk (norm. 28,90 €/kk)Tilaa tästä
TeliaTelia Yritysliittymä Rajaton 4G100 Mbit/sRajaton kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. 20 Gt EU-dataa/kk.Rajaton puhe ja viestit.24,90 €/kkTilaa tästä
ElisaElisa Yritysliittymä Rajaton150 Mbit/sRajaton kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. 25 Gt EU-dataa/kk.Rajaton puhe ja viestit.25,90 €/kkTilaa tästä

Miksi yritysliittymä kannattaa hankkia?

Yritysliittymä on suunniteltu vastaamaan yritysten tarpeita ja vaatimuksia. Yritysliittymällä saat useita etuja verrattuna tavalliseen kuluttajaliittymään, kuten:

 • Rajaton data kotimaassa ja usein myös Pohjolassa ja Baltiassa
 • Kiinteä EU-datapaketti, jolla voit käyttää nettiä ilman lisämaksuja muualla EU-alueella
 • Edulliset puhelut ja viestit kotimaassa ja ulkomailla
 • Mahdollisuus liittää lisäpalveluita, kuten esimerkiksi yritysraportit, eSIM tai turvapaketti
 • Helppo hallinnointi itsepalvelussa tai yritysasiakaspalvelun kautta
 • Verovähennyskelpoisuus

Yritysliittymän avulla voit siis tehostaa työskentelyäsi, säästää kuluissa ja varmistaa luotettavat yhteydet missä tahansa oletkin.

Miten valita paras yritysliittymä?

Paras yritysliittymä riippuu siitä, millaisia tarpeita ja toiveita sinulla on. Yleisesti ottaen kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Hinta: Vertaile eri operaattoreiden liittymien kuukausimaksuja ja avausmaksuja. Huomioi myös mahdolliset alennukset ja tarjoukset.
 • Nopeus: Valitse liittymän nopeus sen mukaan, miten paljon käytät nettiä ja minkälaisia tiedostoja lataat tai lähetät. Jos haluat hyödyntää uusinta 5G-teknologiaa, valitse 5G-liittymä.
 • Kuuluvuus: Tarkista operaattoreiden kuuluvuuskartat ja valitse sellainen liittymä, joka toimii hyvin alueella, jossa työskentelet tai matkustat usein.
 • Palvelut: Tutustu eri operaattoreiden lisäpalveluihin ja valitse sellaiset, jotka tuovat lisäarvoa yrityksellesi. Esimerkiksi yritysraportit voivat auttaa seuraamaan liittymien käyttöä ja kustannuksia.

Esimerkkejä hyvistä yritysliittymistä

Tässä on muutamia esimerkkejä hyvistä yritysliittymistä eri operaattoreilta. Huomaa, että hinnat ja ehdot voivat vaihdella ajan myötä, joten tarkista aina ajantasaiset tiedot operaattorin sivuilta ennen tilaamista.

DNA Business Rajaton 4G 300M

DNA:n yrityspuhelinliittymät ovat tunnettuja nopeudestaan ja luotettavuudestaan. DNA Business Rajaton 4G 300M on erinomainen valinta, jos haluat käyttää rajattomasti dataa kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Liittymän maksiminopeus on 300 Mbit/s ja kuukausihinta on nyt vain 23,50 €/kk/24 kk (norm. 28,90 €/kk). Liittymään sisältyy myös 32,1 Gt EU-dataa kuukaudessa sekä rajattomat puhelut ja 1000 kpl viestejä.

Voit tilata liittymän täältä.

Telia Yritysliittymä Rajaton 4G

Telia on yksi Suomen suurimmista operaattoreista, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia yritysliittymiä. Telia Yritysliittymä Rajaton 4G on hyvä vaihtoehto, jos haluat käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Liittymän maksiminopeus on 100 Mbit/s ja kuukausihinta on 24,90 €/kk. Liittymään sisältyy myös 20 Gt EU-dataa kuukaudessa sekä rajattomat puhelut ja viestit.

Voit tilata liittymän täältä.

Elisa Yritysliittymä Rajaton

Elisa on toinen Suomen johtavista operaattoreista, joka tarjoaa kattavia ja edullisia yritysliittymiä. Elisa Yritysliittymä Rajaton on loistava valinta, jos haluat käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Liittymän maksiminopeus on 150 Mbit/s ja kuukausihinta on 25,90 €/kk. Liittymään sisältyy myös 25 Gt EU-dataa kuukaudessa sekä rajattomat puhelut ja viestit.

Voit tilata liittymän täältä.

Näin löydät halvimman yritysliittymän

Jos haluat löytää halvimman yritysliittymän, kannattaa vertailla eri operaattoreiden tarjouksia ja ehtoja. Voit tehdä sen helposti ja nopeasti meidän ilmaisella liittymävertailullamme, jossa näet kaikki parhaat yritysliittymät yhdellä silmäyksellä. Voit myös suodattaa tuloksia esimerkiksi hinnan, nopeuden tai operaattorin mukaan.

Vertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa yritysliittymissäsi. Älä siis maksa liikaa, vaan hyödynnä vertailumme jo tänään!

Parhaat vinkit yritysliittymien valintaan

Yhteenvetona tässä vielä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan yritysliittymän:

 • Mieti, miten paljon ja mihin tarkoitukseen käytät puhelinta ja nettiä
 • Vertaile eri operaattoreiden hintoja, nopeuksia, kuuluvuuksia ja palveluita
 • Hyödynnä meidän ilmaista liittymävertailuamme
 • Tarkista aina ajantasaiset tiedot operaattorin sivuilta ennen tilaamista
 • Valitse sellainen liittymä, joka sopii yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin

Usein kysytyt kysymykset yritysliittymistä

Tässä osiossa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita yritykset saattavat miettiä, kun he etsivät parasta yritysliittymää. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, voit ottaa yhteyttä meihin tai haluamaasi operaattoriin.

Mikä on yritysliittymän ero kuluttajaliittymään?

Yritysliittymä on suunniteltu erityisesti yritysten tarpeisiin ja vaatimuksiin. Yritysliittymällä saat usein rajattoman datan kotimaassa ja Pohjolassa ja Baltiassa, kiinteän EU-datapaketin, edulliset puhelut ja viestit sekä mahdollisuuden liittää lisäpalveluita, kuten yritysraportit tai eSIM. Yritysliittymän hinta on myös verovähennyskelpoinen.

Miten voin vertailla eri yritysliittymiä?

Voit vertailla eri yritysliittymiä helposti ja nopeasti meidän ilmaisella liittymävertailullamme, jossa näet kaikki parhaat yritysliittymät yhdellä silmäyksellä. Voit myös suodattaa tuloksia esimerkiksi hinnan, nopeuden tai operaattorin mukaan.

Mitkä ovat parhaat operaattorit yritysliittymille?

Suomessa on useita hyviä operaattoreita, jotka tarjoavat laadukkaita ja edullisia yritysliittymiä. Esimerkiksi DNA, Telia ja Elisa ovat tunnettuja nopeista ja luotettavista yhteyksistään sekä monipuolisista palveluistaan. Voit tutustua heidän tarjouksiinsa täällä.

Mitä on 5G ja miten se hyödyttää yrityksiä?

5G on uusin sukupolvi matkapuhelinverkoissa, joka tarjoaa huomattavasti nopeampia ja vakaampia yhteyksiä kuin 4G. 5G mahdollistaa esimerkiksi reaaliaikaisen videoneuvottelun, pilvipalveluiden käytön ja suurten tiedostojen lähettämisen ilman viivettä tai katkoksia. 5G voi siis tehostaa yritysten työskentelyä ja parantaa asiakaskokemusta.

Mitä lisäpalveluita voin saada yritysliittymään?

Eri operaattorit tarjoavat erilaisia lisäpalveluita, jotka voivat tuoda lisäarvoa yrityksellesi. Esimerkiksi:

 • Yritysraportit: Saat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessäsi käytetään DNA:n matkapuhelinliittymiä sekä mistä laskut ja kustannukset koostuvat.
 • eSIM: Saat digitaalisen SIM-kortin, jonka avulla voit vaihtaa liittymää helposti ilman fyysistä korttia.
 • Turvapaketti: Saat suojauksen haittaohjelmilta, viruksilta ja verkkohyökkäyksiltä sekä etähallinnan kadonneelle tai varastetulle puhelimelle.

Miten voin vaihtaa yritysliittymää?

Voit vaihtaa yritysliittymää helposti ja nopeasti ilman katkosta yhteyksiin. Sinun tarvitsee vain tilata uusi liittymä haluamaltasi operaattorilta ja pyytää heitä siirtämään nykyinen numerosi uuteen liittymään. Voit myös käyttää meidän ilmaista liittymävertailuamme löytääksesi parhaan vaihtoehdon.

Miten voin säästää yritysliittymissä?

Voit säästää yritysliittymissä vertailemalla eri operaattoreiden hintoja ja ehtoja sekä valitsemalla sellaisen liittymän, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja budjettia. Voit myös hyödyntää erilaisia alennuksia ja tarjouksia, joita operaattorit saattavat tarjota. Lisäksi voit vähentää yritysliittymän hinnan verotuksessa.