Elisan puhelinliittymät

Huoleton 10M on hyvä liittymä lapselle tai koululaiselle

Saunalahti Huoleton 10M – sopiva liittymä koululaiselle

 • 17,90 €/kk, 12 kuukauden sopimus
 • Tarjouksen jälkeen hinta on 26,90 €/kk
 • Hyvä vaihtoehto lapselle tai koululaiselle
 • Rajaton 10 Mbit/s netti
Nuoret saavat Saunalahti Huoleton 150M -liittymän edullisemmin

Saunalahti Huoleton 150M -liittymä nuorille edullisemmin

 • 22.90 €/kk, etu voimassa 24 kk
 • Tarjouksen jälkeen 29.90 €/kk
 • Etuhinta voimassa 18-26 vuotiaille
Saunalahti Huoleton 150M tarjoaa jopa 150 mbits nopeuden 4G-verkossa

Saunalahti Huoleton 150M – rajattomasti dataa

 • Liittymän hinta 29.90 €/kk
 • Netin nopeus 150 Mbit/s
 • Rajaton netti: Suomi, Pohjola ja Baltia
Saunalahti Tarkka Perus sisältää rajattoman netin 1mbits nopeudella

Saunalahti Tarkka Perus

 • 9.90 €/kk, 12 kuukauden sopimus
 • Normaalihinta tarjouksen jälkeen 12,90 €/kk
 • Rajaton netti 1 Mbit/s nopeudella
 • Puhe ja viestit käytön mukaan

Parhaat Elisa puhelinliittymät

Elisan Saunalahti-liittymiä löytyy monenlaiseen lähtöön ja niiden joukosta löytyy oivallisia ja halpoja liittymiä, jotka löydät helposti ylempää tältä sivulta!

Elisa tarjoaa liittymiään Saunalahden nimellä ja yhdeltä Suomen suurimmalta liittymien tarjoajalta löytyykin kiitettävä määrä erilaisia paketteja. Tämän lisäksi kausittain Elisalta löytyy erinomaisia tarjouksia, jolloin Elisan puhelinliittymät voi saada huomattavasti normaalia halvempaan hintaan. Suosittelemme katsomaan halvimmat puhelinliittymät tästä.

Me tutkimme eri Elisa puhelinliittymät ja näin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän. Tämän lisäksi keräämme sivustolle tämän hetken parhaita diilejä ja Elisan puhelinliittymätarjoukset niin, että pääset helposti käsiksi markkinoiden halvimpiin liittymiin. Tällä sivustolla voit myös kätevästi vertailla puhelinliittymiä.

Elisalta löytyy kaikenlaisia liittymiä ja me yritämme eritellä ne sinulle. Näin löydät helposti mitä kaipaat ja saat hankittua halvan puhelinliittymän vaivattomasti.

Elisa puhelinliittymät

Elisa-Liittymät

Elisalta löytyy liittymiä kaikkiin tarpeisiin. Avausmaksun jälkeen käyttäjälle avautuu mahdollisuus säätää tarkemmin mitä ominaisuuksia haluaa liittymältä. Puhelinliittymät voi jakaa helposti kahteen ryhmään: Puhelinliittymiin ilman nettiä ja nettipaketillisiin.

Niin sanotut puheliittymät kattavat puhumisen ja viestittelyn, mutta jättävät netin pois laskusta. Näitä puhelinliittymiä Elisa tarjoaa halvalla.

Toinen sarja liittymiä onkin hieman suurempi. Nettipaketilliset liittymät jakaantuvat niin ikään kahteen ryhmään. Elisa puhelinliittymiin missä on netti ja puheluita ja liittymiin missä on vain netti. Luopumalla puhepaketeista voit hankkia haluamasi määrän nettiä ja maksaa puheluista toteutuneiden puheluiden pohjalta.

Jos taas valitset Elisa puhelinliittymän, jossa on niin puhetta kuin nettiäkin, voit käyttää puhelinta huolettomammin. Kun hankit puhelinliittymän millä voi niin puhua kuin surffatakin, voit käyttää parhaiten älypuhelinten kaikkia ominaisuuksia.

Kun oikea liittymä tyyli löytyy, pitää vain päättää minkälaisen paketin hankkii, vai maksaako liittymästä vain toteutuneiden kulujen mukaan.

Elisa-Paketit

Elisa tarjoaa joustavan määrän erilaisia paketteja liittymilleen. Jos puhelimesi käyttö on vähäistä voi olla suotuisaa maksaa liittymästä vain toteutuneen käytön mukaan. Kuitenkin jos puhelin on suuremmassa käytössä, kannattaa harkita hankkivansa Elisan paketti tarjouksia. Tällöin puheluita, viestejä ja nettiä saa halvemmalla.

Elisa pakettien hinta määräytyy siiten, kuinka paljon niihin kuuluu viestejä, puheluita ja nettiä. Suurin hinnan vaikuttaja on internetin nopeus. Elisan myymää 4G nettiä saa usealla eri nopeudella ja valinta kannattaa tehdä sillä perusteella, kuinka nopean netin itse tarvitsee.

Toinen vähemmän paketin hintaan vaikuttava ominaisuus on kuinka paljon puheluita ja viestejä liittymäpakettiin kuuluu. Jos hoidat kommunikaation sovellusten kautta, voit säästää kuukausimaksuissa valitsemalla paketin johon ei kuulu kuin hyvä netti.

Elisa-Tarjoukset

Elisan puhelinliittymien joukosta löytyy varmasti jotain jokaiselle. Sopiva puhelinliittymä löytyy helposti, kun tietää mitä kaipaa. Tämän lisäksi Elisa tarjoaa monia erilaisia räätälöityjä paketteja, jolloin käytön hinnat eivät pääse yllättämään. Näin jokainen varmasti löytää itselleen sopivan diilin.

Vaikka Elisa puhelinliittymien joukosta löytyisikin hyviä diilejä, ei niistäkään kannata maksaa liikaa. Me keräämme Puhelinliittymät.net sivustolle tämän takia kaikki parhaat Elisa puhelinliittymä tarjoukset, uusimmat liittymät ja parhaat paketit. Näin löydät helposti ja vaivattomasti parhaat tarjoukset ja voit säästää selvää rahaa!

Katso parhaan Saunalahden liittymät sivun yläosasta tai vertaile DNA:n tai Moin liittymät!


Jussi Yli-Korhonen

Jussi Yli-Korhonen

Kiinnostunut puhelinliittymistä, talouden hoidosta ja markkinoinnista. Olen ylläpitänyt Puhelinliittymät.net-sivustoa vuodesta 2018 lähtien.

Sähköposti

Päivitetty: 19 kesäkuun, 2023